Komplex online számla és azonnali fizetés megoldást kínálunk vállalkozása számára, amellyel nem csak a kötelező adatszolgáltatásnak, de adott esetben helyszíni számla nyomtatást is alkalmazhat hordozható nyomtató segítségével. Mindezt hordozható bankkártya terminál beszerzéssel együtt intézheti üzletünkben. 

Online számla csomagunk bárhonnan elérhető felhőalapú kereskedelmi rendszer, amely egyszerűen kezelhető és átláthatóságot biztosít a felhasználók számára egy mobiltelefon applikációból.

Azokat problémákat vettük alapul a fejlesztéskor, akiknek nemcsak az adóhatóság felé való adatszolgáltatásnak kell megfelelniük, de gyakran helyben kell tudniuk számlát adni és a január elsejétől életbe lépő készpénzmentes fizetési rendeletnek is meg kell felelniük.
"Nem vagyunk a digitalizáció ellen, de a NAV felé való adatszolgáltatás, a készpénzmentes fizetésnek való megfelelés sokaknak gondot okoz, hiszen ebben a szakmában gyorsan el kell tudni végezni az adminisztrációt az ügyféllel, főleg, ha számlára is szüksége van. Ezért örömmel vettünk részt egy olyan számlázóprogram tesztelésben, amely gyors és egyszerű megoldást nyújt erre. A piacon vannak különböző megoldások, de ezek bonyolultnak bizonyultak és sok esetben csak könyvelői, pénzügyi segítséggel boldogultak munkatársaink. Az is fontos szempont, hogy az így kiállított számlával a vállalkozónak nem kell bemennie a könyvelőkhöz, mert az online megkapja az elektronikus számlát, ami óriási segítség. Az azonnali fizetés lehetősége is fontos, az eszközök fel vannak szerelve a megfelelő chippel, ami ezt lehetővé teszi. "Mind a mobilapplikáció, mind a pénztárgép az azonnali fizetési rendszernek is meg fog felelni január elsejétől, banki terminál nélkül is.