CAS PR tornyos árszorzós mérleg

PR PLUS széles körben használható árszorzós mérleg. OIML engedélyének köszönhetően joghatással történő mérésre alkalmas (kiszolgálásra alkalmas). Az ár tartalmazza a gyártói hitelesítést, mely egyenértékű a hitelesítéssel.

Tornyos kivitelnek köszönhetően a mérleget ajánljuk élelmiszer üzletekbe, húsüzletekbe, kifőzdékbe… Bármilyen típusú üzletbe, ahol a pult kialakítása miatt szükséges a tornyon elhelyezett, magasított vevő oldali kijelző, annak láthatósága érdekében.

34.900Ft + ÁFA

Compare
Kategória:

CAS DB-II áruátvevő raktár mérleg

A CAS DB-II raktári, áruátvevő tömegmérő mérleg széles platóméret és méréshatár választékával számtalan mérési feladatkörben alkalmazható eszközt. Belső akkumulátoros tápellátása, kis önsúlya mobil felhasználhatóságot is lehetővé teszi. Kijelzője háttér világításos LCD, mely minden környezeti fényben jól látható, elektronikája az oszlopon forgatható és dönthető is, hogy a legoptimálisabb szögbe állítva biztosítsa a leolvashatóságot, az természetesen egy gomb nyomással tárázható, nullázható. A mérleg teherfelvevője saválló borítású, hiteles kivitel.

78.000Ft + ÁFA

Compare
Kategória:

CAS SW-1W cseppmentes tömegmérő mérleg

Vizes, párás környezeti hatásoknak ellenálló tömegmérő eszköz. Kétoldali LCD kijelzővel. 

Az eszköz több kiépítésben készül, az egyszerű SW-1W raktári tömegmérési feladatok mellett kétoldali kijelzőjének és szilikon borításának köszönhetően kiszolgálásra is alkalmas olyan helyeken is, ahol fröccsenő víz érheti a mérleget. Elemes táplálása piacokon vagy olyan helyeken is alkalmassá teszi használatát, ahol nem áll rendelkezésre hálózati tápellátás.  A mérleget gyártói tanúsítással szállítjuk, így joghatással járó mérési feladatokra is alkalmas a mérleg.

54.000Ft + ÁFA

Compare
Kategória:

CAS SW tömegmérő mérleg

Az eszköz több kiépítésben készül, az egyszerű SW-1S raktári tömegmérési feladatok mellett kétoldali kijelzője révén a vevői kiszolgáló feladatokra is tökéletesen alkalmas árszorzás nélkül. Elemes táplálása piacokon vagy olyan helyeken is alkalmassá teszi használatát, ahol nem áll rendelkezésre hálózati energia. Mivel nem helyhez kötött, így számtalanok a felhasználási lehetőségek. A mérleg hitelesíthető, így joghatással járó mérésekhez is természetesen használható. Váltópontos mérleg.

45.000Ft + ÁFA

Compare
Kategória:

CAS ER Plus árszorzós tömegmérő mérleg

A CAS ER Plus árszorzós tömegmérő mérleg számítógép és pénztárgép kapcsolattal.

Akkumulátoros kivitele lehetővé teszi, hogy akár 2 munkanapot is használják egy feltöltéssel. Kék háttér világított kijelzője kényelmessé teszi a kijelzőn megjelenő összegek leolvasását. Cseppmentes kopásálló gumírozott kezelő felülete, nyomógombos tasztatúrája, hosszú távon üzembiztos működést biztosít és megvédi a mérleget a szennyeződésektől. Tornyos kivitelben is megrendelhető.
Jó ár érték arány!

59.900Ft + ÁFA

Compare
Kategória:

CAS PR árszorzós tömegmérő mérleg

Hitelesített árszorzós tömegmérő mérleg.

6, 15, 30kg méréshatárban megrendelhető. Nagy fényerejű 3db piros LED kijelző. Egységár Fizetendő Tömeg kijelzés mindkét oldalon. Programozható fix árak, tára funkció, 30 óra akkumulátoros működés.
PR PLUS széles körben használható árszorzós mérleg. OIML engedélyének köszönhetően joghatással történő mérésre alkalmas (kiszolgálásra alkalmas). Az ár tartalmazza a gyártói hitelesítést, mely egyenértékű a hitelesítéssel.
Tornyos változatban is elérhető!

30.000Ft + ÁFA

Compare
Kategória: