Készletnyilvántartó és számlázó rendszer pénztárgép kapcsolattal

Kiskereskedelmi raktárkészlet nyilvántartó és számlázó rendszer

Kérjen személyre szabott egyedi árajánlatot teljes rendszer kiépítésre.


Legfontosabb szempontok:

-Egyszerű, gyors és pontos kezelhetőség (egy számítógép ismeretekkel egyáltalán nem rendelkező is kb. egy óra alatt elsajátíthatja a legfontosabb feladatokat)
-Széleskörű lekérdezési lehetőségek, eladási, bevételezési, raktárkészlet kimutatások
-Vonalkód technikai eszközök kezelése (vonalkódok leolvasása, nyomtatása) -Az üzletben dolgozók elszámoltatása, készpénzzel és áruval való visszaélésének megakadályozása.

150.000Ft 120.000Ft + ÁFA

Compare

Éttermi rendszer érintőképernyővel Biztos társ a vendéglátásban

Az R-Keeper professzionális számítógép alapú elszámoltató rendszer vendéglátó egységek számára.

Nagyszerű eszköz a teljes körű átláthatóság érdekében. Az elszámoltatásban, a raktározásban, a könyvelésben és dolgozói órák feldolgozásában tökéletes segít nyújt az étterem tulajdonosok és pénzügyi vezetők számára.

A rendszer megfelel mind kis és nagy éttermek számára, és lehetőséget teremt éttermei menedzselésére. Szoftvermegoldásaink a legmodernebb háromszintű kliens-szerver rendszerre épültek a forradalmi hardvervívmányokat felhasználva (érintőképernyős pénztárgépek, palmtop terminálok, intelligens kamera és lokális személyi hívó rendszer).

680.000Ft + ÁFA

Compare

Érintőképernyős online kasszarendszer adóügyi nyomtatóval

Adóügyi online kasszarendszer érintőképernyővel tornyos vevőkijelzővel és adómemóriás nyomtatóval.
Engedély száma: A118

Kis- és közepes kiskereskedelmi üzletek számára, élelmiszerboltok, cukrászdák, pékségek és kisvendéglők számára ajánlott érintőképernyős számítógép. Masszív, modern kialakítás, mely egyedivé varázsolja üzletét. Rezisztív, nagy betekintési szögű kijelző, hogy ne kelljen külön eszköz az érintéshez. Egyszerű és gyors kezelhetőség. Könnyen hozzáférhető interfészek. Hálózatba köthető terminálok, külön bevételezési irodai számítógép kialakítható. Vonalkód alapú értékesítési lehetőség és raktárkezelés, listák összesítések, távoli asztal elérés és egyéb funkciók.

Beüzemelési díj: 40.000 Ft + ÁFA.
Szigorú számadású pénztárgép napló ára: 1.755+Áfa

629.900Ft + ÁFA

Compare