Kiterjesztett garancia

Kiterjesztett garancia

Leírás

Sokszor meghibásodik az online pénztárgépe? Közeledik az 1 éves garancia lejárata, és Ön már most bosszankodik, vajon mennyi pénzbe fog kerülni a javítás, ha egy komolyabb meghibásodás történik? Mi lesz velem ha lejár a garancia?

 

Mostantól nem kell ezen idegeskednie! Itt a megoldás: minden típusú online pénztárgépre kiterjesztett garanciamegváltással akár 3 évre meghosszabbítjuk Önnek a garanciaidőt.

A garanciamegváltás minden meglévő és leendő Ügyfelünk számára remek lehetőség, hiszen az egyszerű meghibásodástól kezdve a legkomolyabb adóügyi ellenőrző egység cseréjére azonnali megoldást nyújt. Egyedülálló módon mostantól nem lesz gondja a javítás munkadíjára, és az alkatrészek cseréjére sem.

Kidolgoztunk egy mindenki számára elérhető, és legfőképpen megtérülő konstrukciót: akár +3 évre meghosszabbítjuk online pénztárgépének garanciáját!

A garancia kiterjed minden nem természetes elhasználódásból eredő hibára, így az adóügyi ellenőrző egység cseréjére is, ami géptípustól függően meghaladja a 90-110 ezer forintot. Továbbá a kiterjesztett garancia vonatkozik a helyszíni- és műhelyjavítási munkadíjra is!

Amennyiben a pénztárgép javítási költsége meghaladja a pénztárgép árának 70%-át cégünk a javítás helyett új pénztárgép beüzemelését fogja elvégezni, plusz költség nélkül.
Fontos: Az ajánlat a gyári garancia lejárata előtt minimum 4 héttel ad lehetőséget a kiterjesztett garancia megváltására!
 
Konkrét ajánlatért küldjön e-mailt a varga.peter@onlinepenztargepek.hu címre.