Ap Cash Kft. online pénztárgép szaküzlet és szerviz. 1034 Budapest, Viador utca 15.

Az AP Cash Kft. több mint egy évtizede a pénztárgép szakma egyik jelentős, meghatározó szereplője. Személyem a cég alapítója; cégünk családi vállalkozás, magyar tulajdonosi körrel. Az AP Cash Kft. stabil, megbízható háttérrel rendelkezik.

Büszkén állíthatom, a kezdetektől elkötelezett vagyok a szakma iránt, 17 éve ezen a területen tevékenykedem. Alapvető célkitűzéseim közt mindig az elsők közt szerepelt, hogy a szakterületemen meghatározó szerepet töltsön be a cégem innovatív, és kreatív megoldásaival.

 

Ap Cash Kft bemutatkozás

Mire vagyok a legbüszkébb?

Az elmúlt néhány évben bekövetkezett kötelező online pénztárgépre való átállás folyamatosan, dinamikusan növeli vállalatunk piaci részesedését. Mégsem ez jelenti számomra a legfontosabb sikert. A legnagyobb büszkeségem, hogy a bennünket választó Ügyfelek minden esetben maximális elégedettséggel távoznak szaküzletünkből, továbbá a legjobb érzéssel tölt el, hogy nemcsak a termékeink, hanem a szolgáltatásink miatt is ezen cégtulajdonosok hosszútávon gondolkodnak az AP Cash Kft-ben. Nekem ez jelenti a sikert.

 

Varga Péter – AP Cash Kft. – A sikeres üzletért.

 +36 30 290 0758

 varga.peter@onlinepenztargepek.hu