Készletkezelés számlázás pénztárgép kapcsolattal

Rövid programismertető: Kiskereskedelmi raktárkészlet nyilvántartó és számlázó rendszer legfontosabb szempontok a következők:

  1. Egyszerű, gyors és pontos kezelhetőség
  2. Széleskörű lekérdezési lehetőségek, eladási, bevételezési, raktárkészlet kimutatások Vonalkód technikai eszközök kezelése (vonalkódok leolvasása, nyomtatása)
  3. Az üzletben dolgozók elszámoltatása, készpénzzel és áruval való visszaélésének megakadályozása
  4. Alacsony árfekvésű, de minden extrával ellátott program kifejlesztése mely moduláris rendszerben modulonként is megvásárolható
  5. Programunk számos referenciahellyel rendelkezik, nagy- és kiskereskedésekben egyaránt sikeresen használják.

120.000Ft + ÁFA

Compare
Kategória:
Product Description

Részletesebb érdeklődésükre ingyenes helyszíni programbemutatót tartunk.
A program szinte mindent tud, ami egy cégnél számlázással, raktárkezeléssel kapcsolatban felmerülhet.
Lehetőséget nyújt az üzletekben kiadott áru számlázására, vonalkód alapú azonosításra ki és bejövő áru esetén egyaránt, nyugta, szállítólevél és export számla készítésére, a raktárkészlet naprakész nyilvántartására, leltározásra, a vevők és szállítók adatainak nyilvántartására, az árumozgás követésére, nyereségszámításra, ÁFA karbantartásra valamint árlista nyomtatására, továbbá megfelel az érvényes számviteli törvénynek.
A szoftver nyilvántartja a pénzügyi követeléseket és tartozásokat is. Üzletekben pénztárgépes összeköttetéssel és gyors vonalkódos eladás funkcióval segíti a dolgozók munkáját. A program könnyedén boldogul akár több tízezres áru és ügyfélkörrel, s nem jelent gondot akár százezer számla és egyéb bizonylat elkészítése sem.
A DOS-os felület előnye, hogy a program használatához nincs szükség egérre, ezzel is növelve az eladás sebességét, ugyanakkor Windows operációs rendszer alatt is működik a program kihasználva annak előnyeit. (pl.: Hálózatos működés, USB-s nyomtatók támogatása, listák és kimutatások küldése Excelbe vagy Wordbe, bizonylatok nyomtatása PDF-be) A program a következő Windows verziók alatt működik (Win Xp, Win 7, Win 8) Pénztárgépes kapcsolat.
Alapfunkciók: A Raktár program háromféle verzióban érhető el.

  1. Az ABC verzió közértek, élelmiszer boltok részére lett kifejlesztve. 
  2. A Standard verzió olyan kiskereskedelmi üzletek számára készült, mint például a cipő és ruha üzletek, papír–írószer és nyomtatvány boltok, műszaki boltok, bio boltok, állatpatikák és kisállat kereskedések, vagy kisebb vendéglátó helyek. 
  3. A Light verzió a Standard verzió korlátozott tudású változata. Csak a legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazza. A Ingyenes (Free) verzió csak az eladáshoz legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazza.