Zebra LP 2824 vonalkód nyomtató

A Zebra LP/TLP 2824 Plus címkenyomtató a Zebra Technologies belépő szintű címkenyomtatója. A 2824 címkenyomtató termál (LP), és termáltranszfer (TLP) változatban is rendelhető. A 2824 Plus  kis méretű, kedvező teljesítményű berendezés. Az ultra kis méretű 2824 Plus -t úgy tervezték meg, hogy bármely munkahelyen elhelyezhető legyen. A 2824 Plus kis mérete révén ideális termék a nem nagy tömegű nyomtatást igénylő alkalmazások számára, mint a kiskereskedelem, irodai, egészségügyi  alkalmazások. A 2824 Plus többféle nyelven programozható (EPL, ZPL), és felülről kompatibilis elődjével, a méltán népszerű Zebra 2824 címkenyomtató családdal. A készülék rendkívül rugalmas interfész választékot kínál, az USB-től egészen az ethernetig.

 

65.000Ft + ÁFA

Compare
Kategória:

Symbol LS 1203 vonalkód olvasó

A gyártó elsősorban a kis forgalmú kereskedelmi egységeknek szánja. Kedvező árú, ugyanakkor technikailag magas színvonalú készülék. Az olvasó valamennyi hagyományos kódot felismeri, valamint az RSS (csökkentett helyigényű) kódot, és a 14 jegyű globális kereskedelmi azonosítót, a GTIN számot. Ez egyébként a szabványos adattartalmú EAN-128-as kódrendszer része (EAN-14). Az olvasó különleges tulajdonsága, hogy átkapcsolható egy úgynevezett „Auto-Scan” üzemmódba, amikor is az olvasást indító trigger gomb megnyomása nélkül, folyamatosan pásztáz, ezáltal téve kényelmesebbé és gyorsabbá a felhasználók munkáját.

26.000Ft + ÁFA

Compare
Kategória:

Symbol LS2208 Laser vonalkód olvasó

Symbol Motorola Laser vonalkód olvasó állvánnyal.
A Motorola Symbol LS2208-as lézerolvasója, a világ egyik legjobb ár/teljesítmény arányú, általános célú vonalkód olvasója.
Kis mérete erős, strapabíró szerkezetet rejt, amely garantálja önnek a készülék hosszú élettartamát.
100 scan/sec olvasási sebessége ebben a kategóriában, pedig abszolút világelső.
Ezeknek a tulajdonságoknak a segítségével nem csak kisboltok kasszáinál történő azonosítást teszi egyszerűvé és zökkenőmentessé, de a hagyományosan pontos lézertechnika segítségével megállja helyét a nagy bevásárlóközpontokban, vagy könnyűipari alkalmazásokban is.

39.900Ft + ÁFA

Compare
Kategória: